UTBILDNING STARTSIDAN KONTAKTA OSS ANMÄLAN KURSER UTBILDNING STARTSIDAN BILDER FRÅN MIRABELLA
Mirabella använder Skulpteringsteknik med 3D klippsystem, yrkessäkerhet, terminologi, Designelementen, grundprinciper, designteknik, inspiration, Stil-och trendanalys utseende, skönhet, utstrålning, Stil analysresultat, olika trender, aktuella trender med olika tekniker, rutin, snabbhet och Karakteristiska ansiktsformer.                                                        .

Mirabella sysselsatta elever med en intensiv utbildning som kommer att guida dem till sin framgång, hög prestation, och en behärskar utförandet. Vid Mirabella, elevens tid spenderas först i teoretiska och praktiska arbetet. Målet är att skapa grundlig och fullständig kunskap om kosmetika samt god professionell vanor. Programmet består av demonstrationer, föreläsningar och examinationer. Programläggningen i början av Damfrisör Programmet är främst klassrummet arbete. Den senare delen är den faktiska tillämpningen av alla faser av levande modeller och mannekänger under ständig övervakning av våra professionella instruktörer. Som Damfrisör, studerande måste utveckla ett attraktivt utseende, trevlig personlighet och iaktta god revisorssed. Denna kunskap och kompetens kommer att förbereda eleverna att komma in i näringslivet som en Damfrisör, salong ägaren produkt demonstratör, specialister eller tekniker till en tillverkare.

VÄRFÖR MIRABELLA?                                                                                                                                               Vi har en unik lärande system.   Vi har fantastiska lärare och lokaler.                        Vi har ett nätverk som omfattar branschens parter som vill hyra våra akademiker. Vi kan behålla överensstämmelsen hela landet genom att bygga en skola vid en tidpunkt till Mirabella standarder                                                               Du kommer att lära genom att göra. Hår kurser är utformade för att maximera din kreativitet och stärka den kompetens som efterfrågas i dagens Damfrisörer .

                                                                    


  
-Grundkonstruktioner
-Avancerad konstruktioner
-Frisyrdesign med Advance Hair Cut
-Sectioning, Parting, Position, Design Line
-Skulptering Klippdesign med sax och kniv
-DamKlippningsteknik / Terminologi system
-Hårförläggning med Balmain 
-Form / Stil / Struktur 
-Praktisk marknadsföring, Försäljning och Kundservice
-Hårvård, Hudvård hälso- miljöfrågor och hälsorisker inom frisöryrket
-Produktkännedom och underhållning 
-Kemi & receptur inriktning, Ergonomi
-Hårets ämnen och kondition, Verktygslära
-Salongslära och Management

BEAUTY TIPS - ANMÄLAN - UTBILDNING -  KURSER - KONTAKTA OSS - STARTSIDAN - FRÅGOR & SVAR - LÄROPLAN